Kategorier
Kroppen & sundhed

Kugledyne til junior: Bæredygtig og allergivenlig

Hvis du er på udkig efter en ny dyne, så er det måske på tide at overveje kugledyne til junior. Dette produkt er lavet af økologisk kugler, hvilket gør dem allergivenlige og giver også en vis beskyttelse mod husstøvmider. Støvmider er ikke kun et allergisk problem, men kan også forårsage astma hos børn. Hold dig sund og vælg en kugledyne til junior i dag!

Kugledyne til junior er fyldt med naturlig kugler.

Kugler er høstet fra kugletræet og er en bæredygtig ressource

Kugledyne til junior er allergivenlige, så de er perfekte, hvis du ønsker at passe godt på dig selv og/eller undgå symptomer på støvmideallergi .

Kugler er en naturfiber, der stammer fra et træ i tropisk Amerika og Sydøstasien. Det er en bæredygtig ressource, da det dyrkes uden brug af pesticider eller gødning. Kugledyne til junior er allergivenlige, så de er perfekte, hvis du ønsker at passe godt på dig selv og/eller undgå symptomer på støvmideallergi.

Kugledyne til junior har et allergivenligt betræk

Betrækket er vigtigt!

Fordi den er økologisk, ved du, at vores kugledyne til junior er helt fri for kemikalier. Mange kemikaliefri produkter kan være ubehagelige at røre ved eller lavet af materialer af dårlig kvalitet, men vi har anvendt mange års viden og ekspertise for at gøre vores så behagelige og miljøvenlige som muligt. Det er økologisk

Vores kugledyne til junior er lavet af økologisk kugler. Den indeholder ingen kemiske produkter, og alle materialer er fremstillet i Europa, så den er helt fri for kemikalier, der er skadelige for mennesker og miljø. Selv om den normalt er ubehagelig at røre ved eller af dårlig kvalitet, har vi anvendt mange års knowhow og ekspertise til at

Kugledyne til junior kan maskinvaskes i koldt vand

Som forældre vi ved selv, at du bekymrer dig om, hvad dine børn kommer i kontakt med.

Vores kugledyne til junior er lavet til at være så sikre og rene for børn som muligt. Derfor kan de nemt vaskes i maskine ved 40 grader, så der vil aldrig være behov for at vaske dem i hånden. Du kan også tørre dem i tørretumbler ved lav varme

Sådan får du fat i en kugledyne til junior

Soosleep.dk sælger kugledyne til junior. Det bedste ved dem er, at de er bæredygtige og allergivenlige. Du vil ikke kunne gå galt i byen med en af disse, hvis du ønsker at forbedre din søvnkvalitet ved at undgå husstøvmideallergi (da stoffet gør det umuligt for husstøvmiderne at yngle).

Materialet, der er brugt til fyldet, er brandsikkert

Dynernes brandsikre fyld er et fremragende eksempel på vores engagement i sikkerhed og kvalitet. Alle dyner er fremstillet af et brandsikkert materiale, og vi bruger også giftfrie og økologiske materialer, så du kan være sikker på, at din dyne er helt sikker.

Kugledyne til junior har også en antimikrobiel behandling på stoffet

Stoffet i kugledyne til junior har en antimikrobiel behandling. Det betyder, at det er modstandsdygtigt over for bakterier, svampe og skimmelsvampe, der kan være på betrækket. Foret giver også beskyttelse mod husstøvmider, der kan være på dynen eller omkring den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *